Referenties

Apollo Hotels & Resorts

“Wij werken al jaren erg prettig samen met EnergieLive. Vanwege de grote servicevraag die onze hotel-portfolio met zich meebrengt, is het hebben van een professionele adviseur een grote meerwaarde. Onze vaste accountmanager binnen EnergieLive is gedreven en levert gedegen werk af. De energietarieven voor de hotels, niet geheel onbelangrijk natuurlijk, zijn daarnaast uitstekend.”
Robert van Mol
Director of special projects & procurement

The Dylan Amsterdam

“Energie inkopen is een belangrijk deel van onze inkoopportefeuille. Vanwege dit belang, en de specialistische kennis die nodig is om dit goed te doen, ben ik blij dat wij met EnergieLive een partij hebben die dit uitstekend voor ons oppakt. Onze accountmanager adviseert op een actieve manier en dat ervaren wij als prettig. De beloofde besparingen zijn waargemaakt en ik kan dus niet anders stellen dat wij zeer tevreden zijn.”
Talitha Despomare
Director of Human Resources and Finance

Andaz Amsterdam Prinsengracht

“De samenwerking met EnergieLive leverde ons een hele mooie besparing op van maar liefst 30%. Uitstekend werk! Daarnaast worden wij door de accountmanager goed en professioneel begeleid. Ik kan EnergieLive van harte aanbevelen.”
Pim Roelink
Engineering Manager

Delta Hotel

“Op onze elektriciteitsrekening heeft EnergieLive in eerste instantie een besparing van 29% weten te bewerkstelligen. Op een volgend contract werd wederom een hele mooie besparing gerealiseerd van 18%. Onze accountmanager heeft ons daarnaast goed geholpen met een probleem rondom de facturatie vanuit de leverancier. Het is verstandig om EnergieLive kritisch naar besparingen te laten zoeken!”
Bianca Jocker-Terporten
Financiën en Personeel

 

The Student Hotel

"Na een zorgvuldige tender onder soortgelijke aanbieders, zijn wij uiteindelijk met EnergieLive in zee gegaan. Het totaalpakket dat zij boden en de te verwachten besparingen waren voor ons destijds doorslaggevend. Nu, enkele jaren verder, zijn we nog steeds uitermate tevreden. Energielive ontzorgt en heeft de geprognosticeerde besparingen waargemaakt. Met het persoonlijke, daadkrachtige, transparante, en soms met een komische noot, accountmanagement heeft EnergieLive bewezen op het gebied van inkoop zeker van meerwaarde te zijn. Hetgeen EnergieLive hiernaast uniek maakt is dat, in geval van nieuwe projecten, slechts enkele telefoontjes en gegevensuitwisselingen nodig zijn om het binnen enkele dagen geregeld te hebben. Kortom, zeker een aanrader."

Kristian Aipassa
Senior Development Manager The Student Hotel